Om Oss

Om Sundgrens Måleri

Vi är ett väletablerat måleriföretag med över 25 års erfarenhet som utför vanligt förekommande måleritjänster som t ex fasadmålning, fönsterrenovering, träarbeten samt övrigt invändigt måleri. Sundgrens Måleri hjälper företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd, inget jobb är för litet eller stort för oss. Goda referenser finns.

Måleri till Bostadsrättsföreningar

Sundgrens Måleri har lång erfarenhet med måleriarbeten, fönsterrenoveringar samt snickerier till bostadsrättsföreningar. Vanliga uppdrag som utförs till BRF:er är fasadmålning, invändigt måleri och fönsterrenovering m.m. Vår arbetsprocess består av beprövade metoder som dokumenteras för att både kunden och Sundgrens ska känna sig säkra och nöjda. När arbetet är färdigt lämnas alltid en USB-sticka över till kunden med digitalt dokumenterade arbetsmoment.

Våra Måleritjänster

  • Invändig och utvändig Måleri
  • Fönsterrenovering
  • Träarbeten ihop med Fönsterrenovering
  • Övriga Måleritjänster

Företaget utför alla träarbeten på de fönster vi renoverar och har lång erfarenhet på området.

Kvalitet & Säkerhet

Sundgrens Måleri är medlem i Svenska Målareförbundet och följer branschens riktlinjer för miljö, teknik och säkerhet. Fördelen för dig som kund är att du får trygghetsgaranti på 2 år för utförda arbeten samt opartisk bedömning.

Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande färgleverantörerna för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga ansvars och trygghetsförsäkringar. Vi har god ekonomi med högsta kreditvärdighet AAA.

 

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa måleriprojekt!

  Casino Cosmopol